411 64 494
 • Mandag:Stengt
 • Tirsdag:Stengt
 • Onsdag:Stengt
 • Torsdag:Stengt
 • Fredag:Stengt
 • Lørdag:Stengt
 • Søndag:Stengt

Coaching – Hva mer lengter du etter?

Coaching er et dynamisk samspill mellom coach og en person i utvikling (coachee/klient). I denne situasjonen er det klientens verdier, mål og interesser som står i fokus. Coachens oppgave er å være en katalysator, en som kan fremskynde prosessen i vedkommendes vekst og utvikling. En coach er derfor ikke en vanlig mentor eller rådgiver. Utgangspunktet til coachen er at alle svar og ressurser ligger hos mottakeren selv. Adgangen til disse ressursene kan ha blitt blokkert eller gjort vanskelig tilgjengelig av ulike årsaker. Coachens oppgave blir derfor gjennom kraftfulle spørsmål og teknikker å lede vedkommende i riktig retning mot målet. På denne måten vil han eller hun selv finne frem til egne svar og ressurser som kreves for å utvikle seg på mange av livets viktige områder.

Coaching er å ta skrittet opp til neste nivå av utvikling og ytelse. Å bli trukket ut av komfortsonen slik at du utnytter ditt fulle potensialet. Det er å fokusere på hva som er avgjørende viktig for deg for å skape klarhet. Å sette gode og tydelige mål og lage en plan for å realisere dem. Coaching er en forpliktelse overfor deg selv om å ikke “underselge deg selv”, men å utnytte det fulle og hele potensialet i deg selv.

Å løfte deg selv til å være den beste du kan være for dine venner, dine kjære og dine kollegaer.

Det er en metode for å bli et ekte genuint menneske som evner å bli den beste versjonen av seg selv.

(Kilde: Coachteam)

Jeg ble sertifisert NLP Coach i Feb. 2014 ved NLP NOR i Bodø. Sjekk gjerne ut NLP NOR sin nettside, der får du info om hvilken utdannelse dette er. Dette har vært et av de beste verktøyene jeg har hatt bruk for i min selvutvikling , samt i jobben med å løfte andre.

Nå i 2017/2018 bygger jeg på min utdannelse hos Peter Svenning som  Leaderchip by Heart coach, en spennede, utviklende og utvidende måte å jobbe på.   Trykk HER for mer info om Peter Svennings utdannelse.

Lengter du etter noe mer ut av livet ditt? Sliter du i dine relasjoner? Har du oppdaget at du ikke kan endre andre mennesker, gratulerer fordi du er den eneste personen du kan jobbe med, og her ligger uante ubrukte ressurser som bare venter på å få komme frem. Hva som skjer i møte med andre når du har endret deg ,,,,ja det er det som er magisk.. Hva skiller dem som lykkes og dem som sliter? Hvor ligger jobben i å lykkes å nå sine mål? Bli kvitt avhenigheter? Få sunne gode relasjoner,,,til kjæresten, dine barn,,foreldre,,venner,,,kolleger osv.? Alle muligheter finner du inne i deg selv, jeg vil bare hjelpe deg å hente frem det beste i deg. Din styrke , dine verdier, dine mål og du kan skape deg det livet du lengter etter, og bli mer hel i deg selv, mer av deg selv og når du har det godt med deg selv, så vil du få det godt i alle andre relasjoner.

Velkommen til å bli med på en spennende reise i deg selv <3

Lær å følg ditt hjerte i stedet for dine » støyende tanker»  SJEKK HER

Priser:

FÅ KLARHET I HVOR DU STÅR OG HVA SOM ER MULIG FOR DEG I EN GRATIS KARTLEGGINGSTIME SOM DU BOOKER UNDER HER. FINN DIN BESTE TID FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT.

Anbefalt pakkeløsning – undervisnings/prosess-pakke over 3 mnd.

Skoleelever/barn: 30 % Rabatt

ned
 • Mandag:Stengt
 • Tirsdag:Stengt
 • Onsdag:Stengt
 • Torsdag:Stengt
 • Fredag:Stengt
 • Lørdag:Stengt
 • Søndag:Stengt
ned

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din epostadresse og motta gode tilbud, tips og informasjon via vårt nyhetsbrev.

 

Vi misbruker ikke din epostadresse. Din epostadresse vil kun brukes av oss til markedsføring via epost. Vi vil ikke på noen måte videreselge, eller distribuere denne informasjonen.

ned
Opp