411 64 494
 • Mandag:Stengt
 • Tirsdag:Stengt
 • Onsdag:Stengt
 • Torsdag:Stengt
 • Fredag:Stengt
 • Lørdag:Stengt
 • Søndag:Stengt

Ultratone – Figurforming – Kickstart til et aktivt liv!

Denne gangen skal du klare det! En Kickstart på din livsstilsendring!

På tide å gjøre en livsstils-endring og du mangler totalt energien for å komme i gang? Du har kanskje heller ingen plan, og gått på noen smeller før? Drittlei av alle kurer som lover lettvinte løsninger?  Trenger både mer energi,bli sterkere i hofter, skuldre og lår? Har du noen kg for mye du skulle blitt kvitt? Trenger bedre sirkulasjon til både hud, muskler og ledd? Du synes det er tungt å trene, vet ikke helt hvor du skal starte?

Da kan dette være en vidunderlig god og effektiv måte å starte din snuoperasjon på. Etter en kartleggings-samtale, så skreddersyr vi programmet for deg. Har du stort behov å gå ned noen kilo i vekt, så kan du kombinere denne treningen/oppstrammingen fint med vårt effektive livstilsprogram som går for varig resultat, slik at du slipper jojo-helse og jojo-slanking.

Start med grunnkurset med to behandlinger pr. uke i en måned: 8 Ultratone behandlinger, personlig veiledning, Om du ønsker eller har behov, så kan du kombinere  med vår rense-kur av mat som hjelper deg å gå effektivt ned i vekt ved overvekt på en trygg måte. Du kan lese mer denne under egen side, oppe i menyen.

Hva du får under UltraBody kurset:

Den beste investeringen du gjør i din egen kropp og helse. 

Ved kombinasjonsbehandlinger med Ultratone + Rensekuren vil du svært hurtig få resultater. Du vil bli inspirert og få mer energi til å bli mer aktiv – og til å bruke kroppen din mer fysisk etterhvert som energien kommer tilbake.

Vi anbefaler deg å bygge opp grunnform og tilstrekkelig styrke til det nivå hvor du føler at kroppen din fungerer bedre – godt nok til å starte med vanlig fysisk trening.

Vårt slagord er: Ultratone gir deg en kropp det er gøy å trene med.

Ultratone er styrketrening – og erstatter ikke på sikt fysisk trening, frisk luft og gleden ved å bruke en kropp som fungerer godt. Men, Ultratone er et utrolig hjelpemiddel for å bygge opp muskler, forbedre sirkulasjonen og få alle de andre fordelen som styrketrening gir. Den kan være startskuddet til et aktivt liv!

I tillegg er det mange, mange programmer for spesielle treningsbehov som etter fødsel, ved dårlig holdning – dårlig sirkulasjon av blod og lymfe , inkontinens osv. Det er også TNS smertelindringsprogrammer og spesialprogrammer for eldre mennesker som har spesielle svakheter og behov.

Rygg, kne- og leddproblemer

Mange blir stillesittende på grunn av dårlig rygg og andre muskel- skjelettlidelser. For disse er Ultratone et ypperlig hjelpemiddel for å komme i form uten å belaste svake områder.

Utrensening & avgifting

Ved cellulite og andre typer sirkulasjonsproblemer er både kosthold, lymfedrenering og aktivitet viktig for å få gode behandlingsresultater. Ultratone har spesialprogrammer også for dette.

Er du overvekt, får du selvsagt veiledning med en godt utprøvd diett. Tenk på at selv om behandlingene koster litt – så er det en brøkdel av hva fettsuging, mageplastikk og andre kirurgiske metoder koster. I tillegg er det utrolig mye bedre for deg og din helse at du får en ny kropp med opptrening og fornuftig kostholds-omlegging som uansett kirurgisk inngrep anbefales.

Lykke til.

I media

(Klikk på bildene for å se fullskjerm)

Margrethes kommentar:

Jeg har jobbet med Ultratone siden 2006 og  vil påstå at dette er markedes beste Bio-muskelstimulatorer som finnes pr dags dato. Ultratone har vært i over 50 år, og det ligger enormt med forsking bak disse maskinene.

LES mer om Ultratone HER

Vi har 2 Maskiner som vi booker kunder på, og en tredje og sette inn i høy-sesonger. Vi ser at cm for cm forsvinner for hver uke, og for dem som følger kostholds-planen over 4 uker samtidig opplever sunn og effektiv vektnedgang fra 3-6 kg første uka, og 7-12 kg i løpet av 4 uker, dette er mulig for deg som har overvekt, og det finnes ettervern-program for deg som ønsker å bevare resultatet.

Ingen tvil om at livs-programmet har noe for seg, hvis du har prøvd alt, og ditt eget opplegg ikke fungerer, prøv dette programmet og du vil ha et verktøy for resten av livet.

Har selv erfart etter to tette svangerskap med bekkenløsning og lite trening, at det ble 10 kg for mye på kroppen.Da jeg begynte å trene på ultratone gikk det seint med kiloene, men målene gikk inn, og hoftene og magen ble mye sterkere. Da jeg startet på 4 ukers-dietten, forsvant 4 kg og 12 cm på første uken,,, utrolig motiverende!! Og i dag her jeg en enkel og utrolig effektiv måte å vedlikeholde min matchvekt, og kan nyte god mat i helger og ferier med god samvittighet pga jeg har det beste verktøyet til å rydde opp på en enkel måte.

Mange tar for lett på kosten, det gjelder å tørre tenke nytt, bryte gamle vaner, få måltidene til å passe inn i den hektiske hverdagen som de fleste av oss har. Det største feilen som blir gjort, er at det går for lang tid mellom måltidene og da går kroppen på sparebluss, og forbrenningen ned.  Når vi endelig spiser, er det vanskelig å begrense seg, overskuddet blir lagret som fett til krise tider. Cellene i kroppen fungerer som en ved-ovn, de må ha jevnlig oksygen og brennstoff-tilførsel for å holde forbrenningen i gang. Husk å ta tilskudd av vitaminer, mineraler og omega 3!

Menyene til helsedietten er enkel å følge, og inneholder norsk kjent mat, en trenger ikke gå avanserte kokke-kurs for å få til disse. I tillegg finnes det gode støttegrupper på facebook som du får være medlem av, både for å få motivasjon og inspirasjon eller gi andre motivasjon, og dele tips og råd for å lykkes.

Lykke til, vi skal gjøre vår beste for at du skal lykkes å nå ditt mål!


Ultratone kjempeutvalg av high-tech treningsprogrammer:

 • Brystløft/forming for kvinner og menn
 • Lynprogram når du MÅ inn i en trang kjole
 • Eget program mot appelsinhud & ridebukselår
 • Etter fødselsprogram – trener også bekkenbunnen (anbefales også for inkontinens)
 • Fett til muskel program
 • Supertrening av slappe magemuskler
 • Program for dårlig holdning, krum rygg
 • Lymfedrenasje
 • Avgiftning & sirkulasjon
 • Stimulering for restaurering av solskadet, aldrende hudvev
 • Biotronisk massasje, anti-stressprogram og helseprogrammer
 • Eget sportstrening & body building program
 • Eget, foryngende og løftende ansiktstreningsprogram

Enkelt-timer kr 350,- for deg som har kjøpt pakker.

For rehabilitering og opptrening av spesifikke områder, som feks kne, hofte, rygg eller skuldre gjelder egne priser. Tilbud til dem som er i et behandlingsopplegg med triggerpunkt beh. eller cellsonix.

( Fra 400- 500 kr. pr beh. ) + 500 kr for egne pads (engans-sum – grunnet korona-regler)

ned
 • Mandag:Stengt
 • Tirsdag:Stengt
 • Onsdag:Stengt
 • Torsdag:Stengt
 • Fredag:Stengt
 • Lørdag:Stengt
 • Søndag:Stengt
ned

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din epostadresse og motta gode tilbud, tips og informasjon via vårt nyhetsbrev.

 

Vi misbruker ikke din epostadresse. Din epostadresse vil kun brukes av oss til markedsføring via epost. Vi vil ikke på noen måte videreselge, eller distribuere denne informasjonen.

ned
Opp