411 64 494
 • Mandag:Stengt
 • Tirsdag:Stengt
 • Onsdag:Stengt
 • Torsdag:Stengt
 • Fredag:Stengt
 • Lørdag:Stengt
 • Søndag:Stengt

Om oss

Lofoten Helsetrim & Velværesenter  ble startet opp den 22. August 2005, Siden da har vi stadig utviklet bedriften i trend med det som kundene ønsker. Vi har hatt spennende produkter, behandlinger og vært veldig opptatt av at det gir vår kunder gode resultater. Vi ønsker for deg som kunde at du skal nå dine mål – om det gjelder helse, jobb, familie eller relasjoner. 

Jeg støtter deg gjennom først en gratis kartleggingsamtale for å finne ut hvor du er, hva du ønsker/trenger/drømmer om og hva som holder deg igjen, – samt hva som trengst for at du skal lykke. Finner vi ut sammen at jeg kan hjelpe deg fra der du er til dit du vil, så jobber vi sammen ca 2-3 mnd. Jeg selger pakkeløsninger, med undervisning av forskjellige prosesser skreddersydd for dine behov som tar deg mot ditt mål/drøm.  

 • Livs-mestring med Coaching – indre og ytre prosess-arbeid som hjelper deg å finne din egen indre styrke og ro. Du lærer å stå støtt i deg selv, i relasjon til deg selv og andre,  du vil få «sluttet fred» med din fortid og historie du bærer på, og stå støtt i det som du møter i livet og hverdagene dine. Du lærer å jobbe målrettet for drømmen din. Alle skulle hatt sin egen coach som ikke gir deg sine egne råd, men som finner ditt indre gull som ligger gjemt under «tanke-støy og følelses karuseller».  «- Hvis du ikke finner det inni deg selv,,,,hvor skulle du funnet det da? » – Wilhelm Grimsgaard –
 • Lettere og friskere liv – som IKKE innebærer å «slanke eller sulte deg», Vi jobber med tankesett, følelser og mønster som har gjort at du har «slanket deg hele livet», det er utrolig strevsomt og stjeler mye lykke og energi.  NÅR du kommer ut av dette mønsteret som har styrt deg så lenge, kan du kjenne på mer indre ro, og ha en fornuftig relasjon med mat, med letthet. Ved å lære hvilken mat som kroppen din trenger, og nyttiggjør seg, ved å lære om hva mat gjør i kroppen din og for kroppen din, så vil du lære å ta bedre valg for deg selv. Din kropp vil justere seg inn på trivselsvekt når du «slipper taket» i slanketankene og heller fyller på med kunnskap og forståelser for hvordan du fungerer, hvorfor du har tatt de valgene du gjør, og hvordan du kan endre dem lett. Dette er ufattelig spennende og gir varig løsning på et livslangt problem for …desverre …alt for mange <3 

Dine resultat: 

 • Mer energi, overskudd, bedre søvn  og fordøyelse
 • Jevnere humør, bedre relasjon i deg selv og med andre, din familie, venner, kolleger m.m.  og et hjerte som smiler ;))

 Kom innom for en hyggelig prat i en behagelig og avslappet atmosfære. Du er velkommen til å finne din beste helse gjennom «lifecoaching»

Jeg kan tilby deg som kunde 100 % diskresjon og jeg har selvfølgelig taushetsplikt! Våre samtaler foregår i klinikken, på telefon, messenger, skyp eller zoom – det som måtte passe best for deg.

 For den enkelte betyr dette bedre helse, økt overskudd og livsglede i hverdagen.

Daglig Leder Margrethe Sandnes Nygård er utdannet Master Life Coach og Spa/massasje-terapeut, er kokk og næringsmiddel-teknolog i bunnen, jobber som kostholds-terapeut og kursholder. Har vært selvstendig næringsdrivende i over 22 år av sin karriere. Elsker å motivere og inspirere mennesker til å ta grep om egen helse og livsstil. Har fått løftet flere 1000 mennesker til å få bedre og friskere hverdager. I 2016 ble målet satt om å nå ut til flere en Lofotens innbyggere og etter 33 kurs rundt om i landet og over 600 mennesker på kursene, så har en liten helse-revolusjon startet og mennesker rundt om i landet har latt seg inspirere til å ta grep for helsa si. De gjør endringer i sin livsstil med kosthold og trening som har gitt resultater de ikke trodde var mulig på kort tid, og når venner og naboer ser ringvirkningene av dette,,,så kommer flere med.

Margrethes slagord i 2016 var «bli sjef over egen helse», og mange mange har oppdaget kraften og energien i å ta ansvar og sjefsrollen over sin egen kropp og liv. Legene er viktige å ha med på laget, og de støtter deg ofte om du ønsker å legge om kost eller livsstil til det bedre.

Selv ble Margrethe nesten uføretrygdet i 2004 etter 7 år med rehabilitering (operasjoner) og helseplager etter  bla. ulykke med hest i 93. Da leger og medisiner ikke kunne hjelpe lengre fant hun sin egen vei med alternativ hjelp, bort fra et liv som befant seg i smerter på sofa med masse dårlig samvittighet og følelsen av å ikke strekke til.

Ved endret kosthold og god næring som endret kroppens inneklima fra sliten og smertefull til smertefri og full av overskudd , startet hun sin «verna-bedrift» som hun selv sier med humor. Lofoten Helsetrim ble skapt for å gi deg de beste behandlingene for en sliten stresset kropp, og minne deg om verdien av å ha en god helse, lære deg å ta vare på kroppen din og prioritere helsefremmende tiltak som holder deg frisk. Ved de verktøyene som hun selv fikk hjelp av, og videre utdannelser hjelper hun deg i dag til å nå din beste helse gjennom coaching/kartlegging, kosthold, stressmestring og mye mer.

Fra 1. Juni 2020 har jeg som terapeut stoppet å gi «velvære og massasje-behandlinger. Jeg vil vie min tid på coaching og etterhvert holde kurs for å bygge styrke i «ektepar-relasjoner» og «foreldre-barn/ungdom-relasjoner». Foruten om dette jobber jeg med livsstilsendringer i forhold kosthold – da over 70 % av sykdommene våre er «livsstilsrelaterte», så har du en ganske stor påvirkningskraft til å justere tilbake optimal balanse i kroppen din, – da med et oppmerksomt og våket blikk på nåværende ståsted med kosthold, tanker og følelser om mat, og ved kunnskap justere der det trengs for å komme i balanse igjen. Utrolig spennede og gode resultater her. Jeg har jobbe med dette i nesten 15 år, og har funnet noen konsepter som alltid gir gode resultat og langt raskere enn forventet. Du får målbare resultat hos din lege som følger deg opp om du har metabolske syndrom før start. DU er din beste sjef over helse di, du må bare «bli det», ta den rollen og ikke overlate den til tanker og følelser og gamle mønster som har kjørt deg dit du er nå <3 

Du er mer enn hjertelig velkommen til å finne din beste behandling og motivasjon mot din beste helse, og ikke minst å klare å bevare den over tid!

God tanker fra Margrethe 

 

ned
 • Mandag:Stengt
 • Tirsdag:Stengt
 • Onsdag:Stengt
 • Torsdag:Stengt
 • Fredag:Stengt
 • Lørdag:Stengt
 • Søndag:Stengt
ned

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn din epostadresse og motta gode tilbud, tips og informasjon via vårt nyhetsbrev.

 

Vi misbruker ikke din epostadresse. Din epostadresse vil kun brukes av oss til markedsføring via epost. Vi vil ikke på noen måte videreselge, eller distribuere denne informasjonen.

ned
Opp